Jdi na obsah Jdi na menu
 



Historie firmy


Stavební firma Stanislav Lupienski byla založena ještě v roce 1989, když o povolení o poskytování služeb obyvatelstvu bylo požádáno ještě před sametovou revolucí, a to dne 2. listopadu 1989. Povolení bylo následně vydáno dne 27. 11. 1989. V samotných začátcích byla firma okolím nadšeně vnímána, avšak zároveň řada lidí a institucí nemohla pochopit, jak takovýto subjekt může vůbec fungovat a existovat…. K dnešnímu datu tedy firma existuje dvacátý první rok.

I přes fakt, že v minulosti měla firma své oficiální sídlo v Českém Těšíně, kancelářské a skladové prostory se nacházely v Karviné. Od roku 1999 má firma Stanislav Lupienski – SOF místo a sídlo svého podnikání v centru Karviné na křižovatce ulic 17. listopadu a Rudé armády, kde byly rekonstruovány prostory i pro další podnikatelské činnosti, které firma nabízí – advokátní a právnické služby, bankovnictví a pojišťovnictví, výuka anglického jazyka a další podnikatelské aktivity.
Členem Svazu podnikatelů ve stavebnictví se firma stává v roce 1993.

Firma si zakládá na maximální spokojenosti svých zákazníků a dobrých referencích, kterých za těch zmiňovaných téměř 21 let je celá řádka. Nejvyšší snahou firmy je nabídnou zákazníkovi maximálně komplexní služby tak, aby co nejlépe vyhovovaly jeho představám. V současné době je firma schopna nabídnout zakázku včetně projektové přípravy, inženýrské činnosti, technologického a realitního poradenství. Jako samostatnou kapitolu může rovněž zpracovat znalecké posudky v oboru stavebnictví a ekonomiky.

Firma prochází neustálým vzdělávacím a školícím procesem na všech úrovních a držitelem několika certifikátů a ocenění. Za všechny jmenujme certifikát ČSN ISO 9001:2000, který byl získán v roce 2004.

K aktivitám, které neodlučitelně patří již řadu let k firmě, je podpora a sponzorování neziskových organizací, jako jsou nadace, sportovní oddíly, ale i výstavy či jiné společenské akce.

Předpokládaný vývoj a směr firmy je i nadále nabízet velmi kvalitní, komplexní služby na vysoké profesionální úrovni s minimálním počtem reklamací a s důrazem na uspokojování potřeb zákazníků, zůstat i nadále v dění života města a šířit dobré jméno Karviné.
 

 

<<<

úvodní strana

 >>>