Jdi na obsah Jdi na menu
 


Významné zakázky


Naše firma stála u celé řady velmi významných zakázek na území města Karviné, jejich zadavatelé byli jak soukromí investoři, tak veřejní zadavatelé. Za zmínku určitě stojí Dům s pečovatelskou službou v Karviné 6 naproti domova důchodců, rekonstrukce kostela v Karviné Starém Městě, generální rekonstrukce Kaple sv. Anny v Karviné – Ráji, generální oprava suterénních prostor radniční budovy na galerii, či generální rekonstrukce hrobky v Parku Boženy Němcové pod kostelní zdí snad nejvýznamnějších obyvatel města – Larischů. Tato akce probíhala za velmi aktivní účasti památkového oddělení Magistrátu města Karviné, antropologického ústavu, archeologického a památkového ústavu. Výsledkem je dílo, které určitě přetrvá další dlouhá období. Významným způsobem se firma podílela na stavbách v naší průmyslové zóně. Dále byla realizována celá řada rekonstrukcí i novostaveb na celém území města Karviné.

ObrazekNejatraktivnější a nejvýznamnější stavbou realizovanou naší firmou je bezesporu rekonstrukce zámku Fryštát, objektu Lottyhaus. Toto dílo bylo významné od od samého začátku do konce. Je výjimečné především proto, že se na území města již žádná památka takového druhu nevyskytuje a ve své podstatě ji nelze ani znovu vybudovat. Výsledkem spolupráce všech zúčastněných stran bylo obnoveno unikátní dílo, jehož kvalitu a výjimečnost může dnes posoudit prohlídkou každý sám.

V nedávné době firma realizovala ve spolupráci z města Karviná řadu staveb, ze kterých za zmínku stojí revitalizace povrchových toků v městské části Ráj a velmi moderní způsob odvodu dešťových vod přes škrtící a retenční nádrže do stávající dešťové kanalizace v blízkosti městského domu kultury. Tento projekt byl při své výjimečnosti spolufinancován evropskou unií.

Při výčtu staveb bychom mohli pokračovat, a to nejen na území města, což jistě není smyslem. Smyslem naší práce je i do budoucna odvádět solidní, stabilní, komplexní a vysoce profesionální výkon, tak aby zákazník, ať už je to město, nadnárodní firma v průmyslové zóně, či občan, který si chce rekonstruovat bytové jádro, našel v naší firmě společnost, na kterou se může spolehnout a která jeho problém umí vyřešit a nabídne mu službu a výkon, na základě kterého se i do budoucna bude vracet zpátky za našimi službami.

 

<<< 

úvodní strana

>>>